Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výrobná a skladová hala s výmerou 1666 m2 v južnej časti mesta

Ulica: TJ
Mestská časť: Juh
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklad
9 772 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom výrobnú a skladovú halu situovanú v južnej časti mesta. Jedná sa o jednopodlažný, prízemný, nepodpivničený, samostatne, stojaci objekt s rozmermi : 111,04 x 15,00 m, výška po hrebeň strechy : 6,29 m. Na jednej strane objektu, je pozdĺž celej dĺžky rampa na príjem tovaru. Dispozičné je hala zložená z troch častí :  v prednej časti pri vstupe je administratívna časť s hygienickými zariadeniami a šatňami - v strednej časti je skladová/výrobná plocha, v zadnej samostatnej časti, oddelenej priečkou je skladová plocha. V administratívnej časti sú situované šatne pre mužov a ženy, s vlastnými hygienickými zariadeniami a sprchami. Kancelárske priestory majú samostatné toalety. V rámci dispozície administratívnej časti, sú k dispozícii priestory na stravovanie zamestnancov. Objekt je tvorený oceľovým skeletom, ktorý je prestrešený oceľovými väzníkmi. Strecha je zateplená, obvodový plášť je z plechodosiek, ktoré sú zateplené. Steny administratívnej časti sú tehlové. Podlaha je betónová. Objekt je napojený na verejný rozvod plynovodu, vodovodu, kanalizácie a elektriky. Jednotlivé média, majú samostatné meranie spotreby. V administratívnej časti, na vykurovanie a prípravu TUV,  je 1 ks plynový teplovodný kotol BUDERAS GB 30s s výkonom : 30,0 kW. Chod plynového kotla je riadený programovateľnou jednotkou, s týždenný programom. Vo výrobnej časti je objekt vykurovaný 8 ks plynovými infražiaričmi a 2 ks plynovými teplovzdušnými agregátmi MONZUM RTI 300 s výkonom 34,0 kW. Chod plynových spotrebičov je riadený programovateľnou jednotkou s týždenným programom. Na jednej strane objektu je rampa na príjem tovaru. Napojenie na elektrickú energiu je z murovanej trafostanice : 22/0,4 kV, výkon trafostanice je : 630 kW, s možnosťou napojenia na ďalšiu voľnú trafostanicu o výkone : 630 kW. Vstup do výrobnej a skladovej časti haly, z exteriéru, je cez sekčné priemyselné dvere zn .: BREDA STEEL LINE, s  rozmermi : 3400 x 300 mm, v počte 3 ks.

Parkovanie je možné po dĺžke celej haly (cca 16 parkovacích miest). Vstup do areálu je cez vstupnú rampu. Areál je monitorovaný kamerovým systémom.

Spolu mesačný nájom : 9.771,54 € / bez DPH a energií + evidencia pohybu motorových vozidiel, strážna služba.

Priestor je voľný od : 01.08.2024 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
1630 m2
Zastavaná plocha:
1666 m2
Podlahová plocha:
1630 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
1924 m2
Orientácia:
severovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti