Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Atraktívny 3 izbový byt - pražský typ na Rovníkovej

Ulica: Rovníkova
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
136 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj obľúbený 3-izbový byt - pražský typ, na  Rovníkovej ulici v Košiciach. Situovaný je na 1/8. poschodí ( pod bytom je byt ), v žiadanej  lokalite sídliska nad Jazerom.
Byt o rozlohe 59 m2 a loggiou, je orientovaný prevažne na južnú stranu, s výhľadom na park s množstvom zelene, stromov a ozdobných kríkov, ktoré s lavičkami predstavujú najmä v letných horúčavách veľmi príjemné oddychové zóny. K bytu náleží pivnica. Byt sa nachádza na 1/8.poschodí, s orientáciou JV/SZ. Interiér je v pôvodnom stave, sú v ňom nové bezpečnostné dvere. V bytovom dome boli vymenené stúpačky, upravené spoločné schodištia a inštalovaný nový výťah. 
Dispozícia bytu: Praktický pražský typ s väčšou obývačkou, prepojiteľnou s kuchyňou. Za vstupnými dverami sa nachádza predchodba s vešiakovou stenou a pôvodnou, šatníkovou skriňou.  Bytové jadro tvorí kúpeľňa s vaňou a umývadlom, WC  je samostatné. Následuje kuchyňa  s kuchynskou linkou. Po pravej strane je priestranná obývacia izba. Zo spálne je výstup na 6 m loggiu, s novým zábradlím.
Obytný dom : je zateplený, exteriér je komplet zrekonštruovaný, so vstupnou bránou na čip, novými poštovými schránkami, vymeneným výťahom.  Vo vchode bývajú milí a slušní susedia.
Lokalita : Jazero, je jedna z najžiadanejších lokalít Košíc, je známa rozsiahlymi plochami zelene,  a úplnou občianskou vybavenosťou. MŠ a ZŠ sú v blízkosti.  Nákupné centrum Tesco je vydialené len 200 m a hypermarket Kaufland len 400 m. V blízkosti je vnútorný park s detskými a športovým ihriskami. Vodná plocha - Jazero s rekreačnou zónou, rieka Hornád, viaceré ihriská v blízkosti.  množstvo voľných plôch vhodných aj pre výbeh domácich miláčikov. 

Cena bytu : 136900 Eur, je vrátane poplatkov a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou.

S prípravou a vybavením úveru Vám radi pomôžu naši skúsení, hypotekárni poradcovia.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59 m2
Stav:
pôvodný stav
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
1
Celková plocha:
59 m2
Plocha loggie:
6 m2
Počet logií:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

PhDr. Valentín Feňo, RSc.

maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Česky
  • Українська
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti