Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame na predaj sedliacky dom - v obci Pácin

Ulica: op
Obec: Pácin
Okres: Bodrogközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
37 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj sedliacky dom - v maďarskej obci Pácin, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti slovenských hraníc. Výmera pozemku, na ktorom je tehlový dom postavený, predstavuje : 2322 m2. Dom s obytnou plochou 85 m2, disponuje 2 izbami, kuchyňou, kúpeľňou. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami, v každej izbe aj vykurovacím telesom na pevné palivo.  Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom.
Dom je v pôvodnom stave, okná sú vymenené za plastové. Je v ňom zavedená elektrina a plyn. Interiér je v pôvodnom stave, v obývačke je pôvodný štýlový strop, s drevenými obkladmi a priznanými drevenými trámamami. Sedlová strecha je v prednej časti pokrytá keramickou škridlou, v zadnej hospodárskej časti zasa eternitom. Súčasťou stavby je hospodárska časť s úžitkovou plochou 85 m2. V dvorovej časti pozemku stojí praktická, letná kuchyňka. Na hranici pozemku z ulice, sú postavené dve priestranné, plechové garáže. Na záhrade sú rodiace dreviny - prevažne jablone. 
Dom sa nachádza v tichej časti obce. Je vhodný na rekreačné, ale aj trvalé bývanie.  Parkovanie je bezproblémové na dvore. 

Obec Pacín je veľmi zaujímavá svojou polohou s hraničným priechodom na Slovensko, je v ne j škôlka, základná škola, obvodný lekár, lekáreň, pošta, pekný kaštieľ, pekné miesta na oddych pri dvoch rybníkoch. 

Cena domu s pozemkom, vrátane realitného servisu a advokátom autorizovaných zmlúv je : 37000 eur.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2322 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
85 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Podlahová plocha:
90 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
nevybavený
Garáž:
áno
Celková plocha:
90 m2
Počet garáží:
2
Plocha garáže:
50 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Bc. Henrieta Szabóová

Bc. Henrieta Szabóová

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti