Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Atraktívny rodinný dom s 5 bytovými jednotkami v Sátoralujhely

Ulica: szp
Obec: Sátoraljaújhely
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
225 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny rodinný dom, s 5 bytovými jednotkami, v tichej rezidenčnej lokalite mestečka - Sátoraljaújhely. Je to jedinečné mestečko, rozdelené hranicou medzi dvomi štátmi - Slovenskom a Maďarskom. Dom je ako stvorený na veľkorysé bývanie, s množstvom izieb a pritom má aj veľký potenciál na podnikanie v turistickom ruchu, pretože sa nachádza v blízkosti Zemplínskeho zážitkového parku.                    

Jeho celková obytná plocha je : 250 m2, je dvojpodlažný - s vnútorným dvorom, s možnosťou parkovania až troch áut a záhradou, ktorá je vhodná na pestovanie zeleniny a ovocia. Rozľahlý pozemok má výmeru : 696 m2 a je upravený v kaskádovom štýle.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – všetky steny boli zbavené starej omietky a nahradili ich nové omietky, alebo v niektorých miestnostiach sadrokartónové stierky. Interiér bol čiastočne modernizovaný, niektoré izby majú zachovaný meštiansky charakter bývania s 3,5 m vysokými stropmi a pôvodnými vysokými dverami. Okná v celom dome sú vymenené za plastové, ako aj terasové dvere. Na streche je nová krytina - keramická škridla, vútorný dvor je vydláždený kvalitnou dlažbou zn. Bramac. 

Kúrenie v dome je ústredné, zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, v jednej z izieb je inštalovaná štýlová, kachľová pec.  Dom zároveň disponuje 5 komínmi, ktoré umožňujú aj alternatívne formy kúrenia. 

Pozemok je mierne svahovitý - v spodnej časti rovný, s prístupom z ulice do vnútorného dvoru domu, v hornej časti sa nachádza záhrada s terasou, oddychovou zónou a vonkajším grilom. Na pozemku je aj praktický malý skleník, určený na pestovanie zeleniny pre potreby domácej kuchyne. 

Mestská časť - v ktorej sa dom nachádza je atraktívna, blízko centra a  s dobrou  dostupnosťou k turisticky zaujímavým lokalitám, zároveň je to tiché miesto, bez rušivých vonkajších vplyvov. Dom je bezpečný - chránený od ulice hrubými múrmi a vstupnou bránou. Z pozemku je pekný výhľad na mesto a obľúbenú oddychovú zónu, s novým, skleneným mostom - Sátorhegy.

Rozmery miestností :

1. apartmán
kuchyňa : 10,34 m2, izba : 19,34 m2. kúpeľňa : 4,46 m2

2. apartmán
kuchyňa, obývačka v jednom priestore : 20,98 m2, kúpeľňa : 3,49 m2

3. apartmán
kuchyňa jedáleň : 11,09 m2, spálňa : 59 m2, kúpeľňa : 10,47 m2, WC : 2,46 m2

4. apartmán
obývačka, kuchyňa, jedáleň : 21,58 m2, izba : 26,68 m2, izba : 12,66 m2, kúpeľňa : 4,62 m2            

5. apartmán                                                                                                                                                                                                                                                                                            kuchyňa s halou: 19,68 m2, obývačka: 22,76 m2, izba :11,81 m2, izba : 13,18 m2,  kúpeľňa : 5,41 m2                                                                                                                                                             

Cena domu, vrátane realitného servisu, prípravy a advokátom priravených a overených kúpnych zmlúv je : 225000 eur.

 

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
696 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Podlahová plocha:
250 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
1950
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Bc. Henrieta Szabóová

Bc. Henrieta Szabóová

maklér

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti